gsm abonnement vergelijken

Er zijn ook tal van Providers in België die je een gsm abonnement kunnen aanbieden maar zoals je wel zal weten hebben al deze Providers andere aanbiedingen en dus ook andere prijzen. Hier gaan wij voor jou alle Providers en dus ook alle gsm abonnementen vergelijken. In onderstaande kolom vindt je meerdere waardes terug zoals de belminuten, het aantal sms’jes die je kan versturen, de data die je kan verbruiken en de extra opties die het gsm abonnement met zich meedragen. Op deze manier kan jijzelf makkelijk je gsm abonnement vergelijken via het net.

Hey 1GB

€7 / maand

Hey 10GB

€15 / maand

Hey 40GB

€25 / maand

Scarlet Red

€8 / maand

Scarlet Cherry

€13 / maand

Scarlet Hot

gsm abonnement vergelijken scarlet

€18 / maand

Mobilus S

€15.99 / maand

Mobilus M

€26.99 / maand

Mobilus Maxi

€42.99 / maand

Mobilus Unlimited

€49.99 / maand

Mobile 1.5GB

 

€10 / maand

Mobile 2.5GB

€12 / maand

Mobile 10GB

gsm abonnement vergelijken

€15 / maand

Mobile 15GB

gsm abonnement vergelijken

€20 / maand

Mobile 50GB

gsm abonnement vergelijken

€29 / maand

Go Light

€10 / maand

Go Plus

€16 / maand

Go Intense

€22 / maand

Go Unlimited

€33 / maand

Waarom zou ik een gsm abonnement vergelijken?

Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone en daarbij een gsm abonnement. U betaald dan een vast bedrag per maand en krijgt daarvoor belminuten al dan niet gratis, oneindig aantal sms’en en data. Data is tegenwoordig ook het belangrijkste in jouw gsm abonnement voor vele mensen en daar kan juist op bespaart worden. Bekijk eens wat jij de afgelopen maanden hebt verbruikt van data per maand en hoeveel je met jouw abonnement kan verbruiken. Het kan goed zijn dat je met een kleiner gsm abonnement ook toekomt en dan betaal je wat minder per maand. Heb je een te klein abonnement en ga je regelmatig over je data, dan loopt de prijs snel op. Je kan dan beter eens kijken voor een groter gsm abonnement. Je hebt dan meer data en dit kost dan minder dan dat je er om de x aantal tijd over gaat. Ook zijn er vele gsm providers, dus de kans dat je ergens anders voor het aantal data jij verbruikt een pak minder betaald. Al bij al is het zeer verstandig om je gsm abonnement eventjes te vergelijken. Het kost je maar een 5min. van je tijd.

Mijn gsm abonnement regelmatig updaten.

Ik kom enorm veel mensen tegen die al jaren een vast gsm abonnement hebben. Vele weten niet dat een verouderd gsm abonnement vaak duurder is. Heb je bijvoorbeeld een abonnement van €15 per maand dat je 5 jaar geleden hebt genomen. Dan zal het nieuwere abonnement van €15 waarschijnlijk meer data inhouden. Met andere woorden krijg je meer voor hetzelfde geld of kan je een kleiner gsm abonnement nemen en dus ook minder betalen. Het is dus verstandig om je gsm abonnement om de x aantal jaar eens opnieuw te vergelijken en te kijken of je ondertussen niet teveel betaald.

Kies voor een gsm met abonnement.

Hierboven heb je alle gsm abonnementen die je kan vinden in België. Bij zowel Proximus als Orange is het mogelijk om een gsm te kopen waar een gsm abonnement bij hoort. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een nieuwe Iphone voor €50 te kopen waarbij een gsm abonnement van 2 jaar zit. Op die manier heeft de Provider alsnog geld verdiend door het gsm abonnement aan te bieden aan jou en jij hebt een goedkope gsm. Het gsm abonnement had je toch nodig om te kunnen bellen en sms’en. Kijk zeker eens naar onze pagina waar wij wat dieper ingaan wat allemaal mogelijk is en wat de voor en nadelen zijn van een gsm met abonnement.

Hoe komt het dat er meer gsm providers zijn?

In tegenstelling tot internet providers zijn er aanzienlijk meer gsm providers in België. Met dat je als internet provider afhankelijk bent van de kabel die in handen is van Proximus en Telenet is het lastig om te concurreren met deze partijen. In de gsm markt zit dat wat anders. Het is makkelijker om een gsm netwerk op te bouwen dan dat je een internet netwerk opbouwt en vandaar zijn er ook meer spelers op de markt. Dit is goed voor ons als consument, want hoe meer concurrentie er is, hoe beter er kan ingespeeld worden op prijzen. Kijk maar eens naar Mobile Vikings. Een bekende partij die vooral bekend staat voor hun scherpe prijzen.

Wij vergelijken ook internet voor u.

Buiten deze pagina waar wij gsm abonnementen vergelijken hebben wij ook een pagina waar wij alle internet providers in België vergelijken. Ook hier kan heel wat geld bespaart worden, dus het is zeker eens aan te raden om jouw internet te vergelijken. Het is algemeen geweten dat België zeer hoog staat op vlak van internet prijzen en onze bekendere providers blijven elk jaar hun prijzen voor internet aanzienlijk opdrijven. Alleen daarom raden wij aan om eens jouw internet te vergelijken.

Kijk ook eens naar de totaal pakketten die wij vergelijken.

Onze internet providers hebben ook totaal pakketten waar zij internet, tv, vaste telefonie en gsm abonnementen kunnen bundelen in 1 groot pakket. Er zijn tal van pakketten en de daarbij horende prijzen. Wij vergelijken ook alle totaal pakketten zodat je makkelijk een overzicht krijgt waar je heel wat minder zou betalen voor wat je nu al hebt. Totaal pakketten zijn ook goedkoper dan wanneer je alles los zou bestellen. Heb jij op dit moment alle diensten bij random providers, dan kunnen wij zeker aanraden om eens een totaal pakket te vergelijken.