GSM met abonnement

GSM met abonnement bij Proximus.

Galaxy S10 Lite

Nokia 6.2

Iphone 11

€199

Bij Proximus is het mogelijk om meerdere gsm’s met abonnement te bestellen. Je betaald dan een heel pak minder voor je gsm en moet hierbij een bijhorend abonnement nemen. Hierboven hebben wij 3 van de meest genomen gsm’s van Proximus weergegeven. Klik gerust op de bekijk knop en bekijk alle andere gsm’s met abonnement die Proximus in de aanbieding heeft. Ikzelf heb ook een gsm met abonnement van Proximus. De reden hiervan is dat ik het netwerk van Proximus het beste vind en hier dus ook het liefst gebruik van maak. De aanbiedingen van gsm met abonnement bij Proximus vind ik ook interessanter dan bij Orange. Vandaar mijn keuze voor Proximus.

GSM met abonnement bij Orange.

Galaxy A50

Huawei P30

€199

Iphone 11

€709.95

Ook Orange heeft heel wat GSM’s in de aanbieding met bijhorend abonnement. Zo betaal je een pak minder voor jou gsm en wanneer je alsnog een gsm abonnement wou nemen van Orange kan je beter direct een nieuwe gsm met abonnement bestellen. Zo bespaar je heel wat op de aankoop van een nieuwe gsm. Orange zelf heeft een 50 tal gsm’s die ze aanbieden met abonnement. Bekijk gerust eens hun site voor hun totale aanbod. 

Waarom kiezen voor een gsm met abonnement?

Ben je opzoek naar een nieuwe smartphone? Dan weet je dat je direct heel wat geld gaat moeten neertellen. Wanneer je kiest voor een gsm met abonnement dan is de prijs direct een pak lager omdat je er een abonnement bij neemt waar je enige tijd aan vast hangt. De meeste mensen hebben op dit moment al een abonnement. Je kan in feite gewoon jouw gsm abonnement op dit moment opzeggen om vervolgens een gsm met 

gsm met abonnement

abonnement te bestellen met hetzelfde abonnement dat je al had. Je betaald dan een pak minder aan jouw nieuwe gsm en het abonnement dat je hebt kost je dan weer evenveel dan dat je er al voor betaalde. Je moet dan wel vaak 1 a 2 jaar het abonnement behouden maar daarna kan je weer op dezelfde wijze een gsm met abonnement kiezen.

Vergelijk jouw gsm met abonnement in België.

Ben je opzoek naar een gsm met abonnement, dan moet je zeker eens kijken naar wat Proximus en wat Orange je kan aanbieden. Door op beide deals te klikken kan je makkelijk vergelijken welke gsm’s beide internet providers aanbieden. Beide providers bieden ook enkele dezelfde gsm’s aan. Voor jou is het op die manier makkelijker om je gsm met abonnement te vergelijken. Bekijk zeker eens wat de gsm zou kosten bij beide providers, welk abonnement je erbij zou moeten nemen en voor hoelang je dit abonnement moet behouden.

Voordelen van een gsm met abonnement.

1: Je hebt een smartphone aan een enorm lage prijs.
2: Alles bij elkaar met abonnement komt het uiteindelijk goedkoper uit.

Nadelen van een gsm met abonnement.

1: Je hangt vast aan je provider voor bepaalde duur.
2: Overstappen kan, maar hiervoor moet je opleggen.