Internet vergelijken

Hieronder hebben wij de meest bekende internet providers van België vergeleken. De prijs is voor de meeste mensen van het grootste belang, maar er zijn nog enkele andere punten van belang. Wij hebben alles opgesomd. Jouw internet vergelijken is nog nooit zo simpel geweest. Hieronder sommen wij de providers op die internet aanbieden met bijhorende prijzen. Jouw internet vergelijken kan je heel wat geld doen besparen.

Scarlet Poco

€23 / maand

 

Scarlet Loco

€34 / maand

PXM Essential

€25 / maand

PXM Maxi

€39,99 / maand
Eerste jaar, daarna €55,99

Start Fiber

€40 / maand

Zen Fiber

€55 / maand

Giga Fiber

€65 / maand

All in Fiber

€70 / maand

Telenet All

telenet

€55,10 / maand

Hierboven staat een up to date vergelijking van alle internet providers die internet kunnen aanbieden in België. Wij hebben ook extra info toegevoegd hoeveel internet snelheid je maximaal kan krijgen voor de prijs. Hou hier wel rekening mee bij het bestellen van internet. Heb jij sneller internet nodig dan vinden wij Proximus weer interessanter dan Scarlet. Hierboven jouw internet vergelijken kan je heel wat geld doen besparen.

Waarom zou je jouw internet vergelijken in België?

internet vergelijken belgie

De meest voorkomende klacht over internet providers in België is dat ze te duur zijn. België staat dan ook zeer hoog op de ranglijst van duurste landen voor internet en andere telecom diensten. Net daarom is het zo belangrijk om met regelmaat je internet te vergelijken. Je weet maar nooit dat een andere internet provider jou een even goed voorstel kan doen voor veel minder geld. Wie zijn internet niet vergelijkt zal ook niets kunnen besparen  

natuurlijk. Vergelijken is tevens volledig gratis en duurt maximaal 5min. van je tijd, dus jouw internet vergelijken via het internet is daarom des te belangrijker.

Vergelijk jouw internet elk jaar opnieuw.

Zoals je hierboven al kon lezen moet je regelmatig jouw internet opnieuw vergelijken. Internet providers concurreren continu tegen elkaar. Hierdoor passen zij bijna jaarlijks hun internet pakketten aan. Ofwel zijn ze goedkoper geworden voor hetzelfde ofwel krijg je ergens meer belminuten of data voor hetzelfde geld. Als jijzelf jouw pakket niet vernieuwt zal de provider het ook niet doen voor jou. Daarom is jouw internet vergelijken online zo verstandig zodat jijzelf weet wat jouw provider heeft geüpdatet evenals wat andere providers jou nu kunnen aanbieden. Hierboven kan je makkelijk jouw internet vergelijken via het internet.

Waarom raden wij aan om online je internet te vergelijken?

Jammer genoeg horen wij de laatste jaren steeds meer dat mensen naar een provider store geweest zijn voor iets aan te passen aan hun abonnement en thuis komen met heel wat extra dure diensten waar ze eigenlijk niets mee zijn. Evenals horen wij vele verhalen van verkopers via de telefoon die je willen helpen met het updaten van jouw internet pakket en ook hierbij heel wat extra diensten aangesmeerd krijgen. Let op, er zijn zeker goede verkopers in de winkels en aan telefoon die hun werk goed doen. Om deze redenen raden wij altijd aan om alle touwtjes zelf in handen te nemen en daarom zelf jouw internet pakket te updaten via het internet of jouw internet vergelijken online zodat je weet wat andere providers jou kunnen aanbieden.

Bespaar meer door alle telecom diensten in 1 pak te steken.

internet vergelijken belgie

Internet providers kunnen buiten internet ook veel meer aanbieden welke wij allemaal gebruiken. Denk maar aan een Tv decorder en een gsm abonnement. Wist je ook dat alle internet providers ook pakketten maken waar ze al deze diensten samenbundelen. Het is tegenwoordig ook mogelijk om meerdere gsm abonnementen in 1 pack te steken. Zo een pack komt ook heel wat goedkoper uit dan wanneer je alles los zou bestellen. Wij vergelijken ook alle totaal pakketten die internet providers aanbieden.

Gsm abonnementen vergelijken.

internet vergelijken belgie

De smartphone is de dag van vandaag niet meer weg te denken en bijna iedereen loopt dan ook rond met een gsm abonnement. Bijna alle klanten die ik ken blijven trouw aan hun internet provider en lopen nog rond met een verouderd abonnement. Dit komt vaak duurder uit dan wat je eigenlijk verbruikt. Wij vergelijken ook alle gsm abonnementen waarop je kan zien welke prijzen providers de dag van vandaag vragen voor een abonnement en wat je ervoor krijgt. Goed mogelijk dat jouw eigen provider zelf een nieuwe abonnement heeft 

waar je voor hetzelfde geld meer GB data kunt krijgen. Heb je die extra data niet nodig? Dan kan je eventueel zelf een kleiner abonnement nemen en zelf minder betalen. Wie niet vergelijkt zal het nooit weten.