hey telecom vergelijken

Nieuwe provider: Hey telecom

Sinds eind 2021 is er een nieuwe gsm providers op de Belgische markt. Deze provider is een dochterbedrijf van Orange wat dus ook betekend dat je bij het Orange netwerk wordt aangesloten. Hey telecom heeft wel enkele voordelen t.o.v. Orange. In dit artikel kan je de verschillen vinden.

hey telecom vergelijken

Hey telecom geeft dubbel zoveel data na 1 jaar.

Wanneer je de reacties bekijkt bij alle telecom providers in België merk je dat veel mensen niet tevreden zijn dat trouwe klanten geen kortingen krijgen t.o.v. nieuwe klanten. Hey telecom is de eerste provider welke hier komaf mee maakt. Heb je een gsm abonnement bij Hey telecom, dan krijg je na 1 jaar trouwe klant dubbel zoveel data. 

Alles diensten die Hey telecom aanbieden.

Wat zit in het pakket:

40GB data
Onbeperkt bellen
Onbeperkt SMS/MMS’en

Na 1 jaar krijg je 80GB data

€25/maand

Ben je jonger dan 26? Dan krijg je €5 per maand korting

Hey telecom 10GB

Wat zit in het pakket:

10GB data
Onbeperkt bellen
Onbeperkt SMS/MMS’en

Na 1 jaar krijg je 20GB data

€15/maand

Ben je jonger dan 26? Dan krijg je €5 per maand korting

Wat zit in het pakket:

1GB data
Onbeperkt bellen
Onbeperkt SMS/MMS’en

Na 1 jaar krijg je 2GB data

€7/maand

Ben je jonger dan 26? Dan krijg je €2 per maand korting

Korting voor jongeren.

Misschien heb je het al gemerkt aan de aanbiedingen hierboven dat jongeren korting krijgen. Ben je jonger dan 26 jaar, dan krijg je elke maand korting. Voor het pakket van 40GB betaal je €20 per maand, voor het abonnement van 10GB betaal je €10 per maand en voor het pakket van 1GB betaal je €5 per maand. Wij vinden het alvast geweldig dat jongeren die niet teveel centjes hebben deze extra korting krijgen. Uiteraard is de aanbieding van dubbel zoveel data na 1 jaar voor jongeren ook geldig. Ze blijven tevens ook de korting voor jongeren behouden.

Waar kan ik Hey telecom vinden?

Hey telecom is een budgetprovider wat betekend dat ze goedkoper zijn dan andere providers. Maar om goedkoper te zijn moet een provider wel altijd inboeten op 1 of andere manier. In het geval van Hey telecom zit het verschil in de vestigingen. Hey telecom is enkel online te vinden en heeft dus geen fysieke winkel. Dit bespaart veel kosten uit wat de klant ten goede komt. Je kan uiteraard wel in contact komen bij problemen via het live chat op hun website. Ze zijn 7 op 7 bereikbaar van 8u tot 22u. Ben je handig genoeg met de online wereld, dan kan je jouw diensten zelf aanpassen via hun My Hey applicatie. 

Vergelijk Hey telecom met andere providers.

Onze website staat vooral bekend door het vergelijken van alle Belgische providers met elkaar en uiteraard hebben wij Hey telecom ook toegevoegd aan deze vergelijking. Bekijk op onze gsm abonnement vergelijken pagina hoe Hey telecom het doet tegenover alle andere providers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *