goedkope tv kopen

Goedkope TV kopen.

Het is algemeen geweten dat een TV toch wat geld kan kosten en de prijzen lopen sterk uit elkaar. In dit artikel geven wij opties waar je moet zijn als je een goedkope TV gaat kopen evenals enkele tips welke je in acht kan houden bij het aankopen van een nieuwe TV. De meeste mensen gaan uiteraard naar een winkel waar men TV’s verkopen. Weet wel dat hier enkel verkopers werken en ook enkel producten willen verkopen en liefst van al een smart TV met veel toeters en bellen proberen te verkopen aan jou.

goedkope tv kopen

Waar een goedkope TV kopen?

Wil je veel geld besparen op jouw TV, dan kan ik zeker Ibood aanraden. Ibood is naar mijn weten de bekenste website om producten tegen scherp afgeprijsde prijzen te kopen. Op Ibood komen er regelmatig TV’s voorbij. Enkele vrienden van mij hebben eerder al een samsung TV gekocht op Ibood zonder problemen. Dit waren beide smart TV’s van boven de 50 inch die in de winkel in der tijd rond de €1500 koste. Op Ibood hebben ze deze TV’s tegen een stuntprijs van rond de €600 kunnen kopen. Een enorm verschil. Weet wel dat er niet altijd TV’s voorbij komen op Ibood, maar wanneer je een nieuwe goedkope TV wilt kopen en je kan eventjes wachten, dan kan ik aanraden om elke dag Ibood in het oog te houden en binnen enkele weken heb je zonder twijfelen een aanbod van een goede TV tegen een scherpe prijs. Ook andere elektronica zoals switchen, Wifi versterkers en dergelijke komen regelmatig voor. Hou dus Ibood regelmatig in het oog voor de betere prijzen die je online zal vinden.

Tips bij het kopen van een nieuwe TV.

Zoals ik al aangaf krijg je in een winkel heel wat info over de TV die je zou willen kopen, echter krijg je wel info van verkopers welke als hoofddoel ook hebben om zoveel mogelijk te verkopen. Hun opleidingen bestaan er dan ook vooral in om producten te leren kennen en wat de + punten zijn van elk toestel en hoe je welk toestel kan verkopen. Echter krijg je meestal meer dan je echt nodig hebt. Hieronder heel wat tips om te besparen op jouw TV.

Vele vragen hun af hoe het komt dat ze in de winkel een TV zien staan dat zeer mooi beeld geeft en als ze deze vervolgens kopen en thuis installeren merken ze dat het beeldkwaliteit wat minder is dan in de winkel. Dit komt omdat ze in de winkel bijna altijd films opzetten in hoge kwaliteit. Als je gewoon TV kijkt moet je weten dat onze internet providers maximaal HD beeld uitzenden. Heb je een 4K TV gekocht en stream je niet of koop je geen films in 4K? Dan heb je heel wat geld weg gegooid. Koop dan ook geen 4K TV.

Ik kom voor mijn werk dagelijks bij meerdere mensen langs voor TV problemen en merk dat bijna elke nieuwe aangekochte TV een smart TV is. Wanneer ik vervolgens aan mijn klanten vraag waarvoor ze hun TV allemaal gebruiken krijg ik heel vaak het antwoord dat ze enkel s’avonds wat TV kijken via hun decorder en dat is het dan. Waarom kopen dan zoveel mensen een smart TV? Uiteraard is dit meestal aangepraat door een verkoper, weet dat een smart TV direct een pak duurder is. De extra functies van een smart TV zijn dat je apps op je TV kan plaatsen zoals bijvoorbeeld Youtube. Zo kan je ook makkelijk Youtube op jouw TV kijken. Lees zeker eens onze volgende tip om enorm te besparen op een smart TV en alsnog Youtube te kijken op jouw TV.

Ikzelf heb geen smart TV en kijk toch continu Youtube en stream heel wat films op mijn TV. Hoe? Ik heb een standaard TV en heb een lange HDMI van mijn TV tot aan mijn computer liggen. Op die manier heb ik dus een 2de computerscherm welke mijn TV is. Zo kan ik makkelijk een film, youtube of wat dan ook bekijken op mijn TV. Met een draadloze muis en toetsenbord aan mijn zetel kan ik vervolgens mijn TV bedienen. Deze techniek heeft 2 enorme voordelen in mijn ogen. 1: Ik heb mij een 55inch TV gekocht voor €350. In der tijd was een smart TV van 55 inch €1450 wat mij dus €1100 doet besparen… Een draadloze muis en toestenbord was samen €82 en hiermee kan ik even veel en zelf meer als met een smart TV. 2: Een smart TV werkt met een app en jammer genoeg blijven vele apps nog eens vast hangen en laden een pak trager dan via de computer. 

Al deze voordelen zouden mij nooit een smart TV doen kopen. Hiermee bespaar ik met gemak €1000 + uit.. 

Heb je al eens gehoord van een chromecast? Dit is een klein apparaat met een HDMI uitgang. Deze kan je vervolgens inpluggen in jouw TV en met je smartphone connectie maken met jouw TV. Ook op deze manier kan je Youtube kijken op jouw TV en kan je makkelijk switchen tussen filmpjes met jouw gsm. Wat ook super handig is aan een chromecast is dat je met meerdere mensen tegelijk kan verbinden. Wanneer er vrienden langs komen zet ik vaak mijn TV op en muziek via Youtube. Iedereen kan vervolgens meejoinen met zijn smartphone en een liedje in de wachtrij zetten. Dit gedeelte vind ik geweldig wanneer er vrienden langs komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *