Veel geld besparen met Proximus.

Wanneer je de online reacties over Proximus leest merk je dat heel wat mensen tevreden zijn over de diensten van Proximus echter klagen er veel mensen over de toch dure factuur evenals dat er altijd kortingen en acties worden weg gegeven aan nieuwe klanten en niet aan hun bestaande klanten. Wij hebben voor jou de oplossing om +- 50 % te besparen !

geld besparen proximus

Heb jij al gehoord van Scarlet ?

Waarschijnlijk heb je al gehoord van Scarlet en heel waarschijnlijk wist je ook dat Scarlet het dochter bedrijf van Proximus is. Dit wil dus zeggen dat de kwaliteit van diensten van Scarlet dan ook 100% dezelfde zijn als die van Proximus. Sterker nog. Wanneer jij nu bent aangesloten bij Proximus en naar Scarlet zou willen overschakelen dan vraagt Scarlet ook of jij al bent aangesloten bij Proximus. De reden hiervan is dat zij dan jouw bestaande Proximus lijn gaan overnemen en overzetten naar Scarlet. Vervolgens komt een technieker een nieuwe modem en decorder van Scarlet plaatsen, echter zijn dit 100% dezelfde modems en decorders dan die van Proximus.

Wat is het verschil tussen Proximus en Scarlet.

Het grote verschil tussen Scarlet en Proximus is dat Scarlet zelf geen fysieke winkels heeft. Wil je in contact komen met Scarlet, dan zal je altijd moeten bellen of hun website raadplegen. Ook is het aanbod zenders iets minder. Echter zijn dit vooral zenders die 95% van de mensen niet bekijken.

Wat zijn de kosten bij Scarlet ?

besparen geld met proximus

Voor €40 heb je bij Scarlet Internet, TV en vaste telefonie in huis. Dit kost bij Proximus €69. Ook jouw gsm abonnement kan je bij Scarlet nemen als je dat wenst. Zoals je wel zal weten komt het vaak goedkoper uit wanneer je alle diensten bij 1 provider neemt i.p.v. deze los van elkaar te kopen.

Of kijk eens naar een andere internet provider.

Uiteraard zijn er buiten Scarlet ook nog heel wat andere internet providers in België waar je jou bij kan aansluiten. Wij kunnen altijd aanraden om eens jouw internet te vergelijken. Op deze manier kom je snel te weten welke provider jou nog internet kan aanbieden en aan welke prijs. Wij kunnen ook altijd aanraden om jouw totaal abonnement te vergelijken. Door een totaal abonnement te nemen met bijvoorbeeld internet, TV, telefonie en gsm abonnementen kom je goedkoper uit. Providers maken hier namelijk deals voor zodat jij alles bij hun zou nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *