gratis proximus tv

Krijg een gratis TV bij Proximus.

Elk jaar in de maand December heeft Proximus een actie waarbij ze een TV, Playstation of iets anders aanbieden voor nieuwe klanten. Heb jij een nieuwe TV nodig, dan kan je wel eens overwegen om over te stappen naar Proximus rond deze maand en gebruik te maken van deze actie. Er zijn ook tal van Proximus klanten in België die als bestaande klant geen kans maken op een gratis TV. Echter hebben wij verder in dit artikel wel een tip hoe je alsnog deze TV kan bemachtigen als Proximus klant zijnde. 

gratis proximus tv

Hoe krijg ik de TV wanneer ik al bij Proximus zit?

De acties waarbij Proximus een TV weggeeft bij het nemen van een totaal pakket gelden enkel voor nieuwe klanten en dus niet voor bestaande klanten. Wat je moet doen als bestaande klant is Proximus afzeggen om vervolgens een nieuw abonnement aan te vragen via Proximus. De makkelijkste manier is om eerst naar Proximus te bellen en Proximus stop te zetten. Wanneer dit gebeurd is kan je vervolgens terug op de site van Proximus een totaal abonnement bestellen waarbij de TV zit. Volgens de richtlijnen van Proximus is dit wel niet toegestaan maar op deze manier zijn er wel vele die een gratis TV hebben ontvangen die al bij Proximus waren aangesloten.

Lukt het bij jou niet om op deze manier de TV te bemachtigen, dan raden wij aan om over te schakelen naar Scarlet. Scarlet gebruikt de lijnen van Proximus en dus komt een installateur gewoon een nieuwe modem en decorder plaatsen. Is dit gebeurd kun je alsnog teruggaan naar Proximus en dan ben je een klant die afkomstig is van een nieuwe internet provider en kunnen ze de gratis TV niet meer weigeren. 

Wat je moet weten van zulke Proximus acties.

Wanneer je voor een actie gaat waarbij je een gratis TV van Proximus krijgt moet je wel weten dat je vast hangt aan een contract van 2 jaar. Dit wil zeggen dat wanneer het internet van Proximus voor jou niet sterk genoeg is dat je wel 2 jaar bij Proximus moet blijven. Zat je bij Telenet en wil je terug kan dit, maar je zal alsnog 2 jaar lang een factuur krijgen van Proximus. Dit is wel handige info die je moet hebben voor je gebruik maakt van zulke acties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *