gsm kosten vergelijken

Besparen op gsm kosten.

In België zijn de gsm kosten enorm hoog. In onze buurlanden is het tot 4x goedkoper voor mobiele abonnementen en er zijn Europese landen waar de kosten zelf 20x zo laag liggen. Het is dus duidelijk dat onze gsm kosten enorm hoog liggen en dat het toch eens interessant is om te kijken wat het beste abonnement of herlaadkaart is die bij jou past. In dit artikel leggen wij uit wat je kan kiezen en hoe je uiteindelijk kan besparen op je gsm kosten.

gsm kosten vergelijken

Kiezen voor een gsm abonnement.

De meeste mensen zijn zeer actief op hun smartphone en kiezen dan best ook voor een gsm abonnement. Met jouw abonnement heb je een maandelijkse kost maar dan heb je ook elke maand weer nieuwe data en belminuten. Wij raden wel altijd aan om je gsm abonnement te vergelijken om je gsm kosten wat te verlagen. De kans is groot dat heel wat geld kan besparen door te kiezen voor een andere provider die een even goed abonnement kunnen aanbieden tegen een betere prijs.

Ben jij iemand die vaak over zijn abonnement gaat, kijk dan zeker eens naar een groter abonnement. Je maandelijkse kosten liggen dan wel wat hoger, maar wanneer je over jouw abonnement gaat betaal je enorm veel voor extra belminuten en data.

Ben jij iemand die nooit over zijn abonnement gaat kijk dan zeker eens wat jij verbruikt per maand. Blijkt het dat je totaal niet in de geburen komt is de kans groot dat je een kleiner abonnement kan nemen en toch nog altijd even veel kan verbruiken wat je al doet. Op deze manier bespaar je heel wat op je gsm kosten.

Kiezen voor een herlaadkaart.

Mensen die niet veel gebruik maken van hun gsm of zelf nog geen smartphone hebben kunnen beter kiezen voor een herlaadkaart. Met een herlaadkaart betaal je enkel wanneer je iets verbruikt. Een gsm abonnement is heel duur en wanneer mensen klagen over hun te dure factuur ligt dat meestal aan de totale gsm kost in hun totaal abonnement. Verbruik je niet veel kan je de volledige kost schrappen uit je abonnement en vervolgens een herlaadkaartje nemen. Wanneer je een simkaartje hebt kan je makkelijk 

online herladen of in elke supermarkt of krantenwinkel kan je een herlaadkaartje kopen van €5 tot €25. Vervolgens betaal je wat je verbruikt. Kijk wel altijd naar wat je provider vraagt per sms, belminuut en verbruikte MB data. Ook hier raden wij aan om jouw herlaadkaart eens te vergelijken. Het is namelijk goed mogelijk dat jouw provider niet eens een herlaadkaart aanbied of zelf een veel duurdere prijs per verbruik aanbied dan een andere provider. Wie niet vergelijkt betaald altijd teveel voor zijn gsm kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *