Telenet is te duur.

De grootste klacht over Telenet is dat ze veel te duur zijn en Telenet blijft dan ook nog eens elk jaar hun prijzen opdrijven. België is al een hoofdloper in hoge telecom facturen en dan is Telenet nog eens de duurste in België. Ik moet er wel bij vertellen dat Telenet dan ook weer het meest betrouwbare netwerk heeft in België. Echter zijn er wel heel wat internet providers die nog een zeer mooi voorstel kunnen weergeven tegen veel betere prijzen.

telenet

Welke internet providers komen nog in aanmerking ?

besparen geld met proximus

De eerste internet provider die ikzelf kan aanraden is Scarlet. Scarlet werkt met de kabel van Proximus en ook even betrouwbaar als dat het netwerk van Proximus is. Je moet wel weten dat je trager internet zal krijgen + dat je minder Tv zenders zal hebben, maar je betaald dan ook ongeveer de helft van de prijs. Met dat Telenet hun prijzen blijft opdrijven is het misschien eens interessant om verder te kijken naar Scarlet. Hun aanbod is straf.

proximus

Buiten Telenet is Proximus zeker de grootste speler op de Belgische markt en zij kunnen ook een goed aanbod geven. Ook bij Proximus moet je weten dat de internetsnelheid wat trager zal liggen. Echter ook zij zijn al heel wat goedkoper dan Telenet. De snelheid bij Proximus ligt ook iets hoger dan Scarlet, maar wanneer je niet de hoogste snelheid nodig hebt, dan kan je zeker voor Scarlet kiezen, want die zijn nog een pak goedkoper.

Wij hebben ook een artikel geschreven over het verschil tussen proximus of telenet. Alles wat je moet weten tussen beide kabels en diensten van deze providers hebben wij daar beschreven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *