wifi problemen oplossen

Wifi problemen in huis oplossen.

Vele mensen hebben last van plaatsen in huis waar hun Wifi te traag of zelf niet werkt. Vele mensen vinden dit vreemd voor de dag van vandaag, maar dit komt omdat isolatie Wifi tegenhoud. En als er 1 ding is waar wij Belgen goed in zijn is alles over isoleren en dus eigenlijk bunkers van ons huis maken waar Wifi helemaal zijn weg niet meer kan vinden. Vele veranderen daarom van internet provider, maar dit heeft meestal totaal geen effect. In dit artikel geven wij de oplossingen om jouw Wifi weer in orde te krijgen.

wifi problemen oplossen

De oplossingen voor Wifi problemen.

Er zijn meerdere oplossingen om jouw wifi problemen op te lossen, maar niet elke oplossing is altijd mogelijk. Hieronder kan je de oplossingen voor Wifi vinden evenals een klein woordje uitleg hoe ze werken.

wifi problemen oplossen

Wifi router.

Een Wifi router is een goede en goedkope oplossing om de Wifi in huis te versterken. Echter moet je een router wel voeden met een internetkabel. Heb je geen internetkabel, dan kan je niets doen met deze Wifi router.

wifi problemen oplossen

PLC wifi router

Heb je geen kabel op de plaats waar geen Wifi is? Dan kan je een PLC wifi router in het stopcontact steken en op deze manier jouw Wifi versterker. Je hebt een 2de bakje dat je moet plaatsen aan jouw modem welke dient als verzender naar je Wifi versterker. Deze oplossing is wel wat duurder.

Wifi routers die ikzelf gebruik en aanraad.

PLC wifi adapters die ik gebruik en aanraad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *