actie proximus

Proximus actie voor elke klant.

Vele Proximus klanten zullen het allicht niet weten, maar Proximus heeft nu een gratis actie die geldig is voor elke klant die Proximus Tv heeft. Het is nu mogelijk om 1 maand volledig gratis een movie en serie pass te ontvangen en dus 1 maand gratis naar betaalde films en series kijken. Dit abonnement kost normaal €10.99 per maand, maar is dus 1 maand volledig gratis.

actie proximus

Let wel op: Deze actie is 1 maand geldig. Voordat deze maand afgelopen is krijg je een melding op jouw Tv evenals een mail of je verder wilt gaan met kijken naar de movies en series van Proximus. Klik je op Ja, dan zal automatisch de betaalde pas in actie treden. Klik je op nee dan zal deze actie aflopen en zal je dus ook niet meer verder kunnen kijken naar de films en series van Proximus. Je hebt wel 1 maand gratis naar alle films en series kunnen kijken.

Hoe de movie en serie pass activeren ?

actie proximus

Er zijn meerdere opties om jouw movie en serie pass te activeren maar de makkelijkste manier is via jouw Tv zelf. Druk op jouw afstandsbediening op de knop “MENU” ga vervolgens naar de shop en neem dan “Activeer een optie”. Hier zal vervolgens de optie movie en serie pass activeren staan en deze kan je vervolgens activeren. Je moet nog een code ingeven, jouw standaard code is “1234” tenzij je deze hebt aangepast. Je maand movie en series start nu. Je krijgt meldingen voordat de maand over is of je verder wilt gaan of niet. Wil je verder gaan kost het jou €10.99 / maand.

Nieuwe acties van Proximus.

Proximus is de internet provider die regelmatig acties houd om extra klanten te lokken. Zo bieden zij maandelijks goedkopere of gratis smartphones aan met bijhorend abonnement, houden ze elk jaar acties waarbij ze een TV, game console, Sonos boxen of dergelijke weggeven wanneer je klant wordt van hun of meer. Door onze website regelmatig in het oog te houden blijf je op de hoogte van al hun acties evenals acties van andere internet providers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *