apple tv 4k

Apple TV 4K.

Wat is Apple TV en wat kan je ermee doen ?

Er zijn vele liefhebbers van Apple vanwege hun kwaliteits-producten en de makkelijke bediening van hun producten. Ook voor TV te kijken heeft Apple producten in hun aanbieding waaronder hun Apple TV box. Deze ziet er strak uit, verbind makkelijk met jouw Apple Iphone en Imac evenals is deze box super voor het streamen van films, het kijken van Netflix, Youtube of nog vele andere mogelijkheden om TV te kijken. Het enige wat je moet doen is de Wifi instellen op de Apple TV 4K box of internet aansluiten via de kabel. Al bij al is Apple TV super om 4K TV te kijken op jouw TV.

apple tv 4k

Je Apple TV 4K box op Bol.com kopen.

De afstandsbediening van de Apple TV 4K box.

apple tv 4k

De kwaliteit van de Apple TV afstandsbediening in van hoge kwaliteit en dus volledig Apple waardig. Deze afstandsbediening wordt ook de Siri Remote genoemd omdat deze ook te bedienen is met spraakbediening. Iedereen kent wel de bekende Siri stem, je kan nu ook tegen jouw afstandsbediening praten en vragen welk genre film je zoekt, welke specifieke film je wilt bekijken of dergelijke. Deze optie werkt verbluffend goed. Bovendien zit hier ook een touchpad ingebouwd om je cursor makkelijk te bewegen wanneer je dat wenst. Bovendien zitten er ook nog enkele handige knoppen op deze afstandsbediening voor de liefhebbers evenals is het design weer super strak evenals is deze afstandsbediening ook super smal. Een echt Apple product wat Apple TV makkelijker maakt.

Apple airplays en apple apps.

apple tv 4k

 

Via Apple Airplay kan je makkelijk jouw scherm van de Imac, Macook of Iphone delen met jouw TV scherm. Ook is het mogelijk om al jouw apps af te spelen op de TV. Op de Apple TV 4K box zit ook een Apple apps store. Zo kan je ook al je favoriete apps direct zelf op je Apple TV box zetten.

Goed internet nodig voor Apple TV.

Het enige wat je nodig hebt is een stabiele internet verbinden om Apple TV mogelijk te maken. Heb je traag of slecht internet heb je vaak problemen met jouw Apple TV en blijft deze vaak hangen. Onze website bied vele mogelijkheden om voor jou de beste internet provider te vinden. Het is niet omdat bij jou beste vriend Telenet super goed werkt dat dat bij jou ook het geval is. Alles hangt af van de kabel in de straat.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *