Besparen met een herlaadkaart.

Er zijn heel wat mensen die hun smartphone amper gebruiken, denk maar aan je ouders of grootouders. Evenals zijn er heel wat mensen die een werk gsm en een privé gsm hebben. Is dit het geval, dan kan je heel wat besparen op je vaste mobiele kosten. Er zijn heel wat ouderen die amper tot niet met hun gsm bezig zijn en voor hun is een herlaadkaart veel interessanter. Zij betalen dan een vast bedrag om te herladen en gebruiken dit dan op naar 

gelang hun verbruik. Evenals mensen die een werk gsm hebben krijgen daar vaak een abonnement bij. Heb jij al voldoende met dat vast abonnement, dan kan je een herlaadkaart op jouw privé toestel installeren en betaal je dus ook niet voor een gsm abonnement. Ikzelf ben iemand die heel wat data verbruikt op mijn smartphone maar heb wel een werk gsm met onbeperkte data. Ik verbruik de data puur van mijn werk gsm en heb een herlaadkaart op mijn smartphone. Voor de enkele malen dat ik nog privé bel bespaart mij dat enorm wat kosten. Ik herlaad nu +- 2x per jaar voor €10 puur voor te bellen en sms’en te sturen. De rest gaat via de data en stuur ik daar voornamelijk berichten via whatsapp of messenger. Mijn abonnement koste mij €15 per maand en nu kost het mij €20 per jaar. Hiermee bespaar ik dus €160 per jaar. Bekijk zeker eens de pagina waar wij herlaadkaarten vergelijken.

De goedkoopste herlaadkaarten in België.

Herlaadkaart Mobile Vikings

1 GB data

Bellen: €0,40/min

Onbeperkt sms’en

€10 herlaadkaart

Herlaadkaart Proximus

3 GB data

Bellen: €0,30/min

Sms’en: €0,12/sms

€10 herlaadkaart

Herlaadkaart Orange

4 GB data

Bellen: €0,30/min

Sms’en: €0,10/sms

€10 herlaadkaart

Heb je een herlaadkaart en gebruik je jouw gsm vaak ?

Er zijn ook heel wat mensen die een abonnement hebben maar vaak op hun gsm actief zijn. Denk maar aan de jongeren onder ons. Vele ouders geven hun kinderen een herlaadkaart, echter komt dit in vele gevallen duurder uit dan wanneer je een gsm abonnement zou nemen voor jou kinderen. Tegenwoordig kan je ook jouw hele familie in jouw telecom abonnement verwerken waardoor de kosten vaak lager uitkomen. Zeker jongeren die nog een herlaadkaart hebben merken dat ze vaak heel wat geld herladen per maand. Hou zeker je verbruik bij per maand bij en dan kan je gaan kijken welk abonnement bij jou past. Je betaald dan 1 vaste kost per maand en moest niet meer gaan herladen evenals als je vaak moet herladen komt dit bijna altijd veel goedkoper uit. Bekijk gerust hiernaast de pagina’s die wij hebben hoe je kan besparen op jouw gsm kosten en andere telecom kosten. Zeker jouw gsm abonnement vergelijken is altijd interessant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *