goedkope smartphone

Goedkope smartphone.

Een goedkope smartphone hoeft daarom geen slechte smartphone te zijn. In dit artikel gaan wij wat dieper in welke de goedkope smartphones van 2021 zijn en hoe deze te vinden. In eerste instantie gaan wij de goedkopere smartphone opnoemen en aan welke vaste prijs deze verkocht worden. Daaronder gaan wij de goedkopere smartphone met abonnement weergeven. Wanneer je al een vast abonnement hebt kan je soms beter

goedkope smartphone

overstappen waarmee je een gratis toestel krijgt of een super goed toestel tegen en lage prijs. Alle tips en trucks om aan een goedkope smartphone te geraken kan je hieronder vinden.

Goedkope smartphone kopen aan een vaste prijs.

Wil je niet vast hangen aan een abonnement en dus jouw smartphone kopen aan een vast bedrag, dan zijn dit de goedkoopste smartphones die je zo kan kopen aan een vaste prijs. 

Nokia 2.4 Grey

goedkope smartphone

€129,99

Sony Xperia XZ2 compact

goedkope smartphone

€149,99

Galaxy A21s Black

€179,99

Goedkope smartphone met abonnement kopen.

Je kan een zeer goedkope smartphone vinden wanneer je bereid bent een abonnement bij deze smartphone te nemen. Voor vele klinkt dit niet aantrekkelijk omdat ze geen abonnement opgezadeld willen krijgen, maar in mijn ogen is dit het beste wat je kan doen om een goedkope smartphone te scoren of zelf een zeer goede smartphone waar je niet teveel aan betaald. Ikzelf wil ongeveer om de 3 jaar een nieuwe smartphone kopen en dan kies ik telkens voor een smartphone met een abonnement. Bij jouw eigen provider kan je niet elke 3 jaar veranderen van abonnement en een smartphone krijgen. Daarom stap ik om de 2 jaar over tussen Proximus en Orange welke beide een zeer goed 4G bereik hebben en zo heb ik telkens een super goede smartphone die niet teveel kost.

Goedkope smartphones met abonnement bij Proximus.

Fairphone 3+ Black

€9 met abonnement.

Oneplus Nord 256GB

€9 met abonnement.

Iphone SE 64GB + airpods

goedkope smartphone

€9 met abonnement.

Goedkope smartphones met abonnement bij Orange.

Xiaomi Mi 10T Lite

€1 met abonnement.

Iphone 8 64GB

€1 met abonnement.

Galaxy A12

€1 met abonnement.

Wanneer je een goedkope smartphone met abonnement koopt hang je ook voor x aantal jaar vast aan een vast bedrag zodat de smartphone voor de provider terugbetaald is. Echter moet je zowizo een abonnement hebben om van je smartphone optimaal gebruik te kunnen maken dus dan kan je altijd kiezen voor een bijna gratis smartphone met bijhorend abonnement. Is het termijn verlopen waaraan je vasthangt dan kan je weer overstappen van provider en weer een bijna gratis smartphone scoren. Op die manier besparen heel veel Belgen op hun smartphone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *