Tv kijken met een chromecast.

Heb jij al gehoord van een Chromecast? Een chromecast is een zeer handig apparaat om beeld te streamen van jouw smartphone of laptop richting jouw TV. Op deze manier kan je makkelijk Youtube, Netflix op jouw TV kijken evenals kan je naar de apps kijken van Vtm go, de vrt nu of vier. In feite wanneer je een chromecast hebt kan je even veel en zelf nog meer kijken als met jouw decorder. Met een chromecast kan je jouw TV abonnement opzeggen en heel wat maandelijkse kosten besparen per maand.

Een chromecast kopen bij Bol.com

Chromecast V3

Streamt in Full HD, 1080P op 60 fps.

Te koop voor €39

Chromecast Ultra

Streamt in 4K Ultra HD – en HDR beeldkwaliteit.

Te koop voor €79,99

Wat extra info over de chromecast.

Ikzelf kan een chromecast met de volle 100% aanraden. Eerst en vooral is de prijs van een chromecast vrij laag. Voor enkele maanden huur van een decorder heb je een chromecast gekocht. Ondertussen zitten ze aan versie 3 en alle kleine problemen van de voorgangers zijn hierbij opgelost. Zo wordt een hoge kwaliteit gestreamt van jouw gsm of laptop naar jouw TV zonder haperingen. Bovendien is een chromecast verbinden kinderspel. Download eerst de chromecast app op jouw smartphone of jouw laptop. Verbind vervolgens jouw chromecast met jouw wifi verbinding ( zelfde als waar jouw gsm of laptop mee verbonden is ) en klaar is kees. Je kan vervolgens jouw gewenst programma afspelen op jouw smartphone of je laptop en kiezen om deze te streamen via je chromecast naar jouw TV.

Enkele apps op de chromecast.

Bespaar heel wat geld met jouw chromecast.

Zoals je hierboven eigenlijk al wel kon lezen valt er heel wat geld te besparen met de aankoop van een chromecast. Ben jij iemand die weinig TV kijkt en wanneer je dan TV kijkt kijk je vooral naar de bekende zenders zoals één, vtm, canvas of vier? Dan kan je dit sinds enkele jaren ook online bekijken. Met de aankoop van een chromecast kan je de programma’s van deze zenders gratis bekijken en streamen naar jouw TV. Hiermee kan je dus jouw TV abonnement opzeggen wat al snel kan oplopen naar gelang het aantal TV’s dat je in huis hebt. Kijk je vooral naar Netflix of Youtube? Dan is dit ook geen enkel probleem met een chromecast. Het enige wat je nodig hebt is een stabiele wifi verbinding om van je chromecast te kunnen genieten. Het kan zijn dat hier net jouw probleem zit. Onze website staat boordevol tips en trucs om voor jou de beste internet provider te vinden. Weet dat dit afhankelijk is van waar je woont en niet van de provider zelf. Het kan dus goed zijn dat voor jou Proximus beter werkt dan Telenet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *