beste wifi versterker

Beste wifi versterker.

Wist je dat wifi makkelijk 100 meter ver kan geraken in open lucht? Maar dat is nu net het probleem. De wifi gebruik je binnenshuis en laat nu net een huis de grootste stoorzender voor wifi zijn. In een huis heb je vele muren die tegenwoordig zwaar geïsoleerd zijn. Isolatie en dikke muren houden net heel veel wifi tegen. Tevens merken wij vaak problemen bij mensen die dikke betonnen muren hebben evenals marmeren stoven en dergelijke. Hier komt amper tot geen wifi door. Meubilair zelf zoals koelkasten evenals houten meubilair zijn zeker en vast niet goed voor de wifi. Zoals je dus merkt is een huis zeer slecht voor goede wifi maar dit kan je oplossen met een goede wifi versterker. Op deze pagina gaan wij de beste wifi versterkers

beste wifi versterker

weergeven echter is dit niet altijd zo simpel. De beste wifi versterker kan je het best voeden met een internet kabel. Heb je geen kabel moet je naar andere oplossingen kijken maar deze hebben vaak andere beperkingen. Wij geven de beste wifi versterkers chronologisch weer naarmate de best mogelijke oplossing. 

Wat is een wifi versterker en hoe deze te plaatsen?

Een wifi versterker is een toestel dat je moet connecteren met jouw modem en vervolgens plaats je deze op de plaats waar je wifi problemen hebt. Stel dat jouw modem in de garage hangt en je hebt wifi problemen in de living. Dan moet je de wifi versterker connecteren met de modem en vervolgens hang je deze in jouw living. Een goede versterker zou in principe een even goede snelheid moeten kunnen bieden dan wat jouw modem jouw kan aanbieden. Echter zijn er vele versterkers die niet goed werken. De reden is vooral omdat draadloze versterkers te ver staan van de modem en dan ook niet goed meer versterken. Wij geven de soorten versterkers hieronder.

De beste wifi versterker op kabel.

De beste wifi versterker die je kan gebruiken is een versterker die verbonden is met een internet kabel. Stel dat jouw modem in jouw garage hangt en je hebt in de living wifi problemen dan moet je eerst eens kijken of er een internet kabel aanwezig is van de living naar de garage. Is dit het geval dan kan je de kabel connecteren met de modem en aan de andere kant hang je een wifi versterker die gevoed wordt met een kabel. Zo een wifi versterker heet een router en is de beste oplossing die je kan gebruiken bij wifi problemen. Echter moet je dan wel een kabel hebben.

De beste draadloze wifi versterkers.

Heb je wifi problemen in huis maar is er geen kabel aanwezig dan raden wij altijd aan om te kijken naar een powerlink systeem. Met een powerlink koop je 2 draadloze bakjes waarvan 1tje dient om bij de modem te plaatsen en het andere bakje plaats je in de kamer waar je wifi problemen hebt. Bakje 1 welke bij de modem staat moet je verbinden met een internet kabel met de modem. Hierdoor krijgt bakje 1 internet signaal binnen van de modem. Vervolgens moet je bakje 1 bij de modem verbinden met het draadloze bakje waardoor deze wifi uitzend. Nu kan je bakje 2 welke wifi uitzend plaatsen in de kamer waar je wifi problemen hebt en deze zal wifi uitzenden. Deze zal zijn signaal via jouw elektriciteitskabels in huis verzenden naar bakje 2 welke het best werkt naar mijn idee. Hieronder kan je de beste wifi versterkers vinden die werken op dit powerlink systeem.

De meest verkochte wifi versterkers.

De meest verkochte wifi versterkers zijn draadloze wifi versterkers die volledig draadloos werken. Je krijgt hierbij 1 versterker welke je moet verbinden met de wifi van de modem. Vervolgens ga je deze in de kamer plaatsen waar je wifi problemen hebt. De versterkers werken goed wanneer de afstand niet te ver is ( 2 kamers ver ) met de modem. Is de afstand verder merken wij dat vele mensen problemen ondervinden omdat het signaal daar te slecht binnen komt van de modem waardoor deze versterkers ook niet optimaal kunnen werken. Wij raden daarom de wifi versterkers aan die werken op het powerlink systeem welke je hierboven kan vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *