goedkoopste internet

Goedkoopste internet provider.

Vele onder ons gebruiken maar weinig internet en willen ook niet de maximale prijs voor internet betalen. In dit artikel gaan wij de 2 goedkoopste internet providers beschrijven in België. Voor vele Belgen is het internet dat deze providers aanbieden ruim voldoende. In tegendeel zelf, voor alle Belgen die niet streamen of online gamen is het internet dat deze goedkoopste internet providers aanbieden ruim voldoende.

goedkoopste internet provider

De 2 goedkoopste internet providers.

Scarlet is het dochterbedrijf van Proximus en maakt ook gebruik van hun kabels. Het internet dat Scarlet aanbied is het goedkoopste in België. Het is wel trager als internet bij Proximus zelf, maar je betaald dan ook een pak minder. Voor vele is Scarlet perfect doenbaar.

Orange maakt dan weer gebruik van de TV kabel die Telenet aanbied. Het internet dat Orange aanbied is weer wat sneller dan dat van Scarlet en ook een pak goedkoper dan het internet van Telenet zelf. Orange internet werkt perfect als je niet super actief bent.

Wij vergelijken ook alle andere internet providers.

Op onze website vergelijken wij heel wat telecom diensten. Zo vergelijken wij alle providers hun internet, totaal pakketten, gsm abonnementen en gsm herlaadkaarten. Vergelijken is volledig gratis en kost je maar enkele minuten van je tijd. Je hebt snel een idee wat alle internet providers jou kunnen aanbieden, welke de goedkoopste internet provider is en wat alle providers jou kunnen aanbieden. Ga zeker eens kijken wat jij de afgelopen maanden hebt verbruikt en kijk dan eens of je niet veel goedkoper uitkomt wanneer je zou overstappen naar een andere provider of ander pakket.

Voor wie is het goedkoopste internet geschikt?

goedkoopste internet

De goedkoopste internet providers hun internet is altijd wat trager dan de duurste internet providers. Gelukkig is voor vele Belgen een wat tragere internet snelheid geen enkel probleem. Mensen die online gamen, veel streamen en met vele tegelijk online zijn op 1 Wifi netwerk raad ik altijd aan een duurder pakket te nemen. Is dit niet van toepassing voor jou dan ben jij 

goed af met het internet van de goedkoopste internet providers. Het zou zelf wat zot zijn om niet over te schakelen naar 1 van deze internet providers want je bespaart hier heel wat geld per maand mee uit. Dit kan jou met gemak €500 per jaar doen besparen. Een aanzienlijk bedrag dat je elk jaar weggooit wanneer je zelf niet actief je internet verbruikt. Het lijkt allemaal moeilijk, maar overstappen kost jou geen geld en is snel geregeld via het internet.

Goedkoopste internet voor 2de verblijf.

goedkoopste internet belgie

Heel wat Belgen hebben ook een 2de verblijf aan zee of in de Ardennen. De meeste mensen verblijven hier veel minder maar wanneer ze naar hun 2de verblijf gaan willen ze ook graag op het internet kunnen surfen evenals TV kunnen kijken. Echter met dat je er veel minder bent is het zeer verstandig om het goedkoopste internet te nemen voor jouw 2de verblijf. Waarom een groot internet pakket nemen en veel te veel betalen wanneer je met het goedkoopste internet pakket toe komt voor enkele dagen per maand surfen.

One thought on “Goedkoopste internet provider.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *