onbeperkt data

Onbeperkt data vergelijken.

Tegenwoordig is de smartphone niet meer weg te denken en 4G data wordt dus steeds belangrijker. Dat weten onze Belgische providers maar al te goed en deze spelen hier hard op in. Alle providers hebben hun data pakketten de laatste jaren fors verhoogd en tegenwoordig bieden ook alle providers een abonnement aan waarbij je onbeperkt data evenals onbeperkt bellen en sms’en ontvangt voor een vaste prijs per maand. 

onbeperkt data

€29 / maand

€40 / maand

€42,99 / maand

België providers internet

€43,80 / maand

Hierboven vergelijken wij alle providers die een abonnement aanbieden met onbeperkte data evenals onbeperkt bellen en sms’en. Zoals je kan zien heeft Mobile vikings zijn prijzen hard doen dalen wat hopelijk andere providers zal doen aanzetten om hun prijzen te doen zakken. Op dit moment hebben heel wat providers hun kleinere abonnementen al wat opgeschroefd door meer data aan te bieden voor dezelfde prijs, maar op dit moment zijn de pakketten met onbeperkte data nog niet gezakt in prijs. Wel krijg je nu bij Orange 50% korting de eerste 3 maanden evenals bij Proximus krijg je €8 korting op het onbeperkt data abonnement voor de eerste jaar. Internet providers vergelijken is niet enkel interessant om geld te besparen, wij raden aan om dit jaarlijks te doen. Alle providers werken aan hun netwerk wat wil zeggen dat binnen 1 jaar andere providers nu misschien wel stabiel internet kunnen aanbieden aan betere prijzen. Door te vergelijken weet jij altijd wie wat kan aanbieden.

Onbeperkt data en 5G zijn de toekomst.

Niet enkel onbeperkt data op je smartphone wordt steeds belangrijker, sneller internet op je smartphone wordt dat ook. Daarmee is de komst van 5G onomkeerbaar. Proximus is de eerste provider die het 5G netwerk aan het uitrollen is in België en dit op dit moment ook aanbied aan hun klanten voor €49,99 per maand. Je hebt hiermee niet super snel 5G internet, maar ook onbeperkt internet. Voor heel wat mensen iets zeer belangrijk en dit zal in de toekomst niet weg te denken zijn met dat alles draadloos verbonden zal zijn met het internet. Het 5G internet dat Proximus op dit moment aanbied is nog niet op alle plaatsen in België toegankelijk, klik daarom even verder op de bekijk knop om een idee te krijgen wat het 5G abonnement net inhoud evenals in welke gemeentes je toegang hebt op het 5G netwerk.

€49,99 / maand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *